„Pribėgau prie durų, pro akutę pamačiau dūmus. Dūmai buvo visur. Tada išgirdau riksmus. Atsidariau duris – mūvėjau tik trumpikes. Link laiptų koridoriumi bėgo kaimynai ir šaukė: „Gaisras!“. Ragino skubiai bėgti. Įbėgau atgal į butą, čiupau savo mergaitę, paslėpiau po chalatu. Tiek ir tevilkėjau. Pažadinau savo merginą, išbėgome lauk. Apačioje pamatėme, kad pastatas dega atvira liepsna. Tikrų tikriausias košmaras. Jaučiausi tarsi atsibudęs siaubo filme“, - pasakojo septintame daugiabučio aukšte gyvenantis Mickey‘is.

Daugiabučio gyventojus pažadino degėsių kvapas. Žmonės skubiai bėgo lauk. Net keli kalbinti gyventojai teigia gaisro signalizacijos negirdėję.

Liudininkų teigimu, jie matė nemažai aukštesniuose aukštuose liepsnų įkalintų gyventojų, kurie pro langus šaukėsi pagalbos.

„Staiga pro langą pamačiau liepsnas. Jos atsirado ir viduje. Bandžiau gesinti, tačiau nepavyko. Buvo vėjuota, tai apsunkino pastangas. Čiupau gesintuvą, akimirką jis nesuveikė, taigi puoliau nešti vandenį. Nepavyko – virtuvėje nieko nesimatė pro dūmus. Nusprendėme, kad reikia bėgti. Čiupau telefoną ir pasą – viskas. Tą akimirką tai buvo viskas, ką galėjau“, - pasakojo daugiabučio gyventojas Oscaras Millanas.