Pirmasis Kinijoje pagamintas itin sunkų krovinį gabenti galintis sraigtasparnis AC313 žiūrovus pakerėjo gaisro gesinimo pasirodymu: 13 tonų orlaivis prisisiurbė vandens ir vėliau parodė, kaip geba jį purkšti.

Penktadienį pirmą kartą oficialiai pristatytas šturmo sraigtasparnis Z-11WB. Jis smalsuoliams pademonstravo neįtikėtiną manevringumą. Plačioji visuomenė susipažinti su naujovėmis sraigtasparnių srityje turi vos dvi dienas. Šturmo sraigtasparnis paremtas Kinijos civilinio sraigtasparnio AC311 modeliu, tačiau aprūpintas galinga ginkluote.

Kinijos kariuomenės akrobatinio skraidymo komanda „Fenglei“ pristatė savo programą, kurią parodos lankytojai sutiko garsiomis ovacijomis ir susižavėjimo šūksniais.

Du šturmo sraigtasparniai Z-19 parodos svečiams pademonstravo gaudynes spirale – tai simbolinis „Fenglei“ akrobatinio skraidymo komandos triukas. Vienas sraigtasparnis skrenda pastoviu greičiu, o jam iš paskos skrendantis skrenda spirale pirmojo pėdomis.

Paskutinis penktadienio pasirodymas taip pat buvo patikėtas „Fenglei“ akrobatinio skraidymo komandai. Keturi Z-10 šturmo sraigtasparniai kartu kilo į viršų, o pasiekę aukščiausią tašką pasklido į keturias skirtingas puses – tarsi danguje būtų išsikleidęs didžiulis žiedas.