Katalikų Kalėdų išvakarėse Kalėdų Seneliui teko vienu metu būti visur, visuose pasaulio žemynuose vyko Kalėdų Senelių maratonai. Barzdotieji herojai lakstė miestų gatvėmis nuo Rusijos iki Peru, o Meksikoje jie netgi sėdo ant motociklų.

Tokijuje prieš Kalėdas Kalėdų Senelis ir elniukas Rudolfas pasveikino okeanariumo „Sunshine City“ gyventojus ir lankytojus. Kalėdų senelis sukosi apsikabinęs su rykliu, o žuvys suko ratus aplink jį.

JAV Virdžinijos valstijos pakrantėje Kalėdų Senelis pasipuošęs šventiniu kostiumu pasivažinėjo vandens slidėmis, o elniai, elfai ir kiti pasakų herojaus rezidencijos darbuotojai jam palaikė kompaniją.

Raudonos ir baltos spalvų šventinius drabužius pasimatavo ir gyvūnai, pavyzdžiui, Tailando karališkajame parke gyvenantys drambliai. Šventinės nuotaikos neaplenkė ir statulų – pamatę garsųjį fontaną Briuselyje turistai linksmai juokėsi.

Kalėdų naktį Šiaurės Amerikos jungtinė aerokosminės gynybos vadovybė (NORAD) stebėjo, kaip Kalėdų Senelis juda po pasaulį. Savo kelionę šiais metais pagrindinis šventės herojus pradėjo Rusijoje, Čiukčių autonominėje apygardoje. NORAD pateikiamais duomenimis, iš viso Kalėdų Senelis pristatė daugiau nei septynis milijardus dovanų.