PR Lapės – tai kasmet vykstantys geriausių komunikacijos darbų apdovanojimai. Juos organizuoja Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Ryšių su visuomene programos magistrantai, o darbus vertina šios srities profesionalai.

„Iššūkio lapės“ apdovanojimas skiriamas už projektus, kurie pasižymėjo išskirtine drąsa, kūrybiškumu, lyderyste ir gebėjimu prisitaikyti bei priimti lanksčius sprendimus pandemijos laikotarpiu. Taip pat už projektus ir iniciatyvas, skirtus informuoti visuomenę koronaviruso situacijos valdymo šalyje klausimais.

Specialioje laidoje geriausius darbus aptaria Aistis Zabarauskas, komunikacijos konsultantas, komunikacijos agentūros „Adverum“ partneris, Berta Čaikauskaitė, komunikacijos agentūros „Berta&“ vadovė ir Kęstutis Gečas, agentūrų „INK agency“ ir „bigNow“ įkūrėjas ir vienas iš vadovų.

Taip pat buvo paskelbta, kam atiteko Jaunimo balsas, tai yra, kam atiteko daugiausiai pačių organizatorių iš Vilniaus universiteto simpatijų. Nugalėtoją paskelbė ir sprendimą komentavo organizatorių atstovai Andrius Surdokas, Akvilė Trepšienė, Emilija Miltinytė.

Pirmadienį specialioje laidoje paskelbta, kam atiteko „Atsakingos lapės“ apdovanojimas. Jis buvo skirtas VšĮ „Savanoriai vaikams“ iniciatyvos kampanijai „Sugalvoti mamą“. Kampanijos idėjos autoriai – agentūra „Not Perfect“.

Antradienio laidoje paaiškėjo, kad „Pilietiškos lapės“ apdovanojimas atiteko pilietinės iniciatyvos „Mūsų Metas DABAR“ projektui „Balsuoja pasaulio lietuviai“. Projekto partneriai – Pasaulio lietuvių bendruomenė, Pasaulio lietuvių jaunimo sąjunga, VšĮ Global Lithuanian Leaders, LR Užsienio reikalų ministerija.

Trečiadienį pranešta, kad „Kūrybiškos lapės“ apdovanojimas skirtas patyriminių seansų ciklui „AEROKINAS – kelionė prasideda“. Jį organizavo Tarptautinis Vilniaus kino festivalis „Kino pavasaris“, projekto partneriai „Go Vilnius“ ir „Vilniaus oro uostas“.

Ketvirtadienį paskelbta, kad „Organizacijos lapės“ apdovanojimas atiteko bendrovei „NFQ Technologies“ už projektą „Work from anywhere“.