Sausio mėnesį Elektrėnų policijos komisariatas gavo informacijos dėl vykdomos nusikalstamos veikos prieš asmenį ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo. Tyrimo metu buvo nustatyta, kad trys Elektrėnų sav. Vievio miesto gyventojai (20-28 m. amžiaus) viešoje vietoje, panaudodami jėgą, įsodino nukentėjusį (23 m. amžiaus) į automobilį, išvežė į laukymę, sumušė ir atėmė asmeninius daiktus. Taip pat privertė iš bankomato paimti ir atiduoti pinigus.

Tuo plėšikai nepasitenkino - vėliau grasindami panaudoti fizinį smurtą, vertė nukentėjusįjį surinkti reikiamą pinigų sumą ir perduoti įtariamiesiems, praneša Vilniaus apskrities policija.

Vasario 13 d. Vievyje Elektrėnų policijos pareigūnai, bendradarbiaudami su Lietuvos policijos Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojais, viešoje vietoje pinigų perdavimo metu sulaikė visus tris įtariamuosius.

Sulaikyti asmenys po apklausos buvo uždaryti į areštinę. Vilniaus apylinkės prokuratūros šeštojo skyriaus prokurorai artimiausiu metu kreipsis į Trakų rajono apylinkės teismą dėl įtariamųjų suėmimo.