Į Vilniaus kolegiją Didlaukyje G. Kildišienė atvyko su mažamete dukra. Politikė komisijai pristatė klasikinio stiliaus moterišką moheros vilnos rožinį paltą su pamušalu, skirtą 30-50 metų amžiaus moterims. Mažmeninė tokio palto kaina - daugiau nei 300 eurų.

Gindama darbą G Kildišienė pareikalavo nefilmuoti, paskui pravirko ir sulaukė gynimo komisijos narių raminimo. „Išjunkit kameras", - reikalavo G. Kildišienė.

Valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininko Ramūno Karbauskio pavaduotoja G. Kildišienė pastaruoju metu įsivėlė į skandalą dėl automobilio nuomos iš R. Karbauskiui priklausančio „Agrokoncerno". Taip pat paaiškėjo, kad politikė neteisingai pateikė biografijos duomenis: ji nurodė, kad Vilniaus kolegijoje prieš emigraciją į Jungtinę Karalystę studijavo Teisės fakultete, bet šioje kolegijoje tokio fakulteto nėra.

Tačiau lūžio tašku tapo informacija, kad Seimo narė 2005 m. apvogė savo tuometinę darbovietę. 2006 m. vyko ikiteisminis tyrimas dėl vienoje įmonėje administratore dirbusios Gretos Mikalauskaitės (dabar – Kildišienės) veiklos.

Tyrimo metu nustatyta, kad 2005 m. rudenį ji su bendrininke pasisavino daugiau nei 1,3 tūkst. litų iš savo darbovietės. Ikiteisminis tyrimas nutrauktas, nes G. Kildišienė grąžino pinigus ir oficialiai susitaikė su darbdaviu. Po šios informacijos paskelbimo R. Karbauskis pareiškė, kad G. Kildišienė pirmadienį atsisakys mandato.