Padėti Europos teisėsaugos bendruomenei užminti ieškomiausiems ant kulnų raginama ir visuomenė, nes viešumas dažnai tampa pagrindiniu ginklu, leidžiančiu sulaikyti besislapstančius nuo teisingumo asmenis.

Tarptautinė teisėsaugos bendruomenė prašo visuomenės nelikti abejinga ir dalintis su artimaisiais bei draugais Europos ieškomiausių asmenų sąrašu ir nauja „Most Wanted“ vasaros kampanija – https://eumostwanted.eu/summercampaignŠį kartą po padidinamuoju stiklu atsidūrė lietuvis – Paulius Tamoševičius, kurio ieško Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

Šis asmuo įtariamas tuo, kad veikdamas kartu su dviem bendrininkais, panaudojus fizinį smurtą ir neteisėtai atėmus laisvę nukentėjusiajam, nuvežė pastarąjį automobiliu į Vilkaviškio r. Baltrakio kaime esančią sodybą, kur bendrais veiksmais sudavė nukentėjusiajam daugybę smūgių į įvairias kūno vietas. Nuo patirtų sužalojimų nukentėjusysis mirė.

Įsižiūrėkite į šio ieškomo asmens veidą – galbūt jį matėte būtent Jūs! Jeigu atpažinote šį asmenį ir turite informacijos apie jo buvimo vietą, praneškite apie tai policijai.

Ieškomas Paulius Tamoševičius – https://eumostwanted.eu/summercampaign/#/lithuania