„Visi mes gyvenime klystame, gal ir aš suklydau – nereikėjo pasitikėti žmonėmis“, – šiandien sako Asta Zemenauskienė.

Jos dukros Kamilės tėvas – mįslingomis aplinkybėmis dar 2000 m. Nidoje miręs Vidmantas Siaurusevičius, kuris buvo ne tik dešinioji Henytės ranka, bet ir vienas geriausių ir patikimiausių draugų, palaikęs artimus ryšius su garsiausiais Rusijos nusikalstamo pasaulio šulais. Kamilė prieš pusantrų metų Kaune susituokė su H. Daktaro sūnumi.

Bet nemalonumai, kurių turi A. Zemenauskienė, nesusiję su jos dukros šeima – Vievyje gyvenanti ir pagal verslo liudijimą moteris dar šių metų sausį buvo nuteista dėl dokumentų suklastojimo.

Teismas anksčiau neteistai moteriai skyrė 30 MGL (1 129,8 Eur) baudą. Tačiau A. Zemenauskienė su priimtu apkaltinamuoju nuosprendžiu nesutinka ir sako, kad tai, kas vyksta, tėra cirkas – antradienį moteris stojo prieš Vilniaus apygardos teismą, kurio trijų teisėjų kolegija apeliacine tvarka nagrinėjo nuteistosios skundą dėl jai priimto apkaltinamojo nuosprendžio.

Bylos duomenimis nustatyta, kad A. Zemenauskienė dar 2015 m. gegužę bendrovės „Tele2 prekyba“ patalpose suklastojo tris judriojo ryšio paslaugų teikimo sutartis, kurios buvo sudarytos jos tetos draugės vardu. Svetimu vardu pasirašiusi A. Zemenauskienė taip pat įgijo tris telefonus, kurių vertė – 1,3 tūkst. eurų.

Kad ant sutarčių yra ne jas pasirašiusios Danutės B. parašas, paaiškėjo tik beveik po metų – iš antstolio raginimus padengti įsiskolinimus gavusi moteris ėmė domėtis, už ką ir kam ji yra skolinga.

Daugiau apie tai skaitykite DELFI.