Ūmus D. Trumpo ir CNN susikirtimas iliustruoja bendrą pirmą kartą po lapkritį iškovotos pergalės surengtos spaudos konferencijos atmosferą.

D. Trumpas griežtai paneigė nepatvirtintą ir įžūlų pareiškimą, esą Rusija turi jį kompromituojančios informacijos. Jis neslėpė pykčio, kad CNN išplatino tokią informaciją. Jis atrodė įsiutęs ir dėl „Buzzfeed“ paskelbtos medžiagos.

Po kelis mėnesius viešai reikštų abejonių dėl Rusijos inicijuoto įsilaužimo į Demokratų nacionalinio komiteto serverius, per spaudos konferenciją D. Trumpas tiesiog pasakė, kad taip ir buvo.


Atsakydamas į klausimą, kas galėjo nutekinti medžiagą, įrodančią
, kad Rusija atidžiai stebi D. Trumpo veiksmus, išrinktasis prezidentas išsakė galimybę, kad tai galėjo būti ir žvalgybos agentūros, su kuriomis kelias pastarąsias savaites jis tikrai nėra santaikoje.

Vis dėlto, kai būsimo Jungtinių Valstijų prezidento buvo tiesiai šviesiai paklausta, ar kuris nors jo komandos narys palaikė ryšius su Rusija per prezidento rinkimų kampaniją, klausimas buvo praleistas pro ausis – D. Trumpas tiesiog paliko tribūną.