A. Pozorska visuomet svajojo tapti kare. Iš pradžių jai nepavyko įveikti prie kariuomenės norint prisijungti būtino medicininio patikrinimo – pokalbyje merginai buvo pasakyta, kad kariuomenė „nėra raudonasis kilimas ir aukštakulniai“, prisimena A. Pozorska. Savo kasdieniame darbe mergina atlieka kosmetines ir svorio mažinimo procedūras Rumioje, nedideliame Lenkijos miestelyje, o kariuomenės mokymuose A. Pozorska mokosi šaudyti į taikinius ir panaudoti granatas.

Mergina nori parodyti, kad jos nebaugina sunkios fizinės užduotys ir pratybų metu skiriamas menkas dėmesys išvaizdai. WOT buvo sukurtos pagal Jungtinių Valstijų nacionalinės gvardijos pavyzdį. WOT misijoje pažymima, jog šis darinys „sustiprins patriotines vertybes“.

Pasak Lenkijos žiniasklaidos, manoma, kad iki 2019-ųjų pabaigos prisijungusiųjų prie WOT skaičius geriausiu atveju pasieks maždaug 17 tūkstančių naujokų ribą, o bendras skaičius bus tik 20 tūkstančių.

Pasak gynybos pareigūno, kurį citavo Lenkijos dienraštis „Dziennik Gazeta Prawna“, WOT ambicijų sumažėjimą nulėmė finansavimo stoka ir abejonės dėl to, kaip greitai naujokai gali būti apmokyti. Tokie entuziastingi naujokai kaip A. Pozorska artimiausiais metais gali nesulaukti daug naujų kolegų.