J. Sestakauskaite yra Švedijos lietuvė, sukaupusi ilgametę partnerysčių kūrimo ir bendradarbiavimo stiprinimo su valstybinėmis, nevyriausybinėmis institucijomis bei verslo bendruomene patirtį.

Prieš prisijungdama prie „Neste“ komandos, ji užėmė vykdomosios direktorės pareigas Švedijos prekybos rūmuose Lietuvoje bei dirbo politikos apžvalgininke Švedijos ambasadoje Vilniuje.

„Džiaugiuosi, galėdama prisijungti prie „Neste“ ir su Baltijos šalių įmonėmis dalintis savo patirtimi, įgyta augant ir gyvenant Švedijoje, kuri praturtino mane giliu kultūriniu, socialiniu ir ekonominiu Šiaurės šalių supratimu. Per savo ankstesnę profesinę patirtį Švedijos ambasadoje Vilniuje ir Švedijos prekybos rūmuose Lietuvoje turėjau galimybę statyti tiltus tarp Baltijos ir Šiaurės šalių įmonių. Atstovaudama „Neste“, žadu ir toliau stiprinti tvarius verslo ryšius“, – sako ji.

Naujoji įmonės tvarių partnerysčių vadovė daugiausia dėmesio skirs ryšių užmezgimui su Baltijos šalių įmonėmis, norinčiomis sumažinti savo poveikį gamtai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)