Socialiniame tinkle „LinkedIn“ telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ vadovas Pranas Kuisys kviečia verslus padėti pasieniečiams, susidarius sudėtingai situacijai.

„Šiandien Lietuva susiduria jau nebe su viena, bet net su keliomis krizėmis. Vienos jų smaigalyje – jau ne tik medikai, bet ir pasieniečiai. Saugumo krizė reiškia ne tik nesuskaičiuojamas pasieniečių darbo valandas, didžiulį stresą, bet ir pavojų jų fiziniam saugumui. Norime bent šiek tiek palengvinti sunkią pareigūnų tarnybą bei prisidėti prie jų saugumo“, – savo įraše rašo įmonės vadovas.

Telekomunikacijų bendrovė Valstybės sienos apsaugos tarnybai (VSAT) suteikė tris mėnesius nemokamų ryšio paslaugų ir išmaniųjų vaizdo, veiksmo stebėjimo kamerų. Tikimasi, kad įrenginiai padės tiksliau žinoti apie valstybės sienos pažeidimus bei stebėti padėtį migrantų stovyklose.

„Kviečiame ir kitus Lietuvoje veikiančius verslus pagal turimas galimybes padėti fronto linijose šiandien stovintiems pasieniečiams“, – kviečia P. Kuisys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)