Vikingu pramintas virtuvės šefas Blauzdavičius – kodėl šonkaulius tenka pirkti Latvijoje ir kas padėjo išsilaikyti versle per kovidą

  • Eugenija Grižibauskienė
  • 2022 m. kovo 24 d. 10:56
Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
© DELFI / Josvydas Elinskas

Jis – charizmatiškasis barbekiu guru, laidų apie maistą kūrėjas, kelių parduotuvių „Chef the Viking“ ir restoranų bei cecho, kur brandinama mėsa šeimininkas. Taip trumpai būtų galima pristatyti daugeliui šefo-vikingo vardu žinomą Vylių Blauzdavičių. Prie visų šių apibūdinimų dar derėtų pridurti tai, kad jis – profesionalus vaizdo operatorius, knygos „Ant ugnies“ autorius, krašto apsaugos savanoris, ir jo paties žodžiais – tikras adrenalino vampyras.

Visą straipsnį gali skaityti tik prenumeratoriai
Tapdami prenumeratoriais, jūs remiate nepriklausomus autorius ir žurnalistus. Stipri ir laisva žiniasklaida – demokratijos ramstis ir vertybė, kurią būtina puoselėti.
Kviečiame prisijungti prie Delfi prenumeratorių bendruomenės.

Susiję straipsniai