Ambicingi, inovatyvūs ir žinantys, ką daro, – taip būtų galima apibūdinti Justinos, Kotrynos ir Vytauto trijulę. Šie jauni žmonės, jau iš anksčiau sukaupę patirties skirtingose kosmetikos sferose, įkūrė naują kosmetikos liniją ir pavadino ją „Moon cosmetics“.

Savo verslą pradėję Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centre ir pirmąsias kosmetikos formules dėlioję ant popieriaus, šiandien verslo įkūrėjai vartotojams jau siūlo savo produkciją, o ateityje sako svajojantys ir apie užsienio rinką.

Šis Delfi interviu – tikras įkvėpimo šaltinis. „Moon cosmetics“ įkūrėjai pokalbio metu pasidalino, dėl kokių priežasčių ėmėsi kosmetikos gamybos verslo, kodėl nepabūgo šioje srityje karaliaujančios konkurencijos ir kiek lėšų bei darbo reikėjo pačioje verslo pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją