Ko gero, manęs, kaip verslo žurnalistės, niekuomet nesiliaus stebinti tie žmonės, kurie ima ir sukuria savo verslus. Vieni tai padaro išėję iš nemylimo darbo, kiti – atradę dar neužpildytą nišą, o štai treti neišsigąsta žengti į tokį lauką, kuriame, atrodo, konkurencija jau ir taip milžiniška.

Šį kartą kalbėsime apie kosmetikos industriją. Nors šiais laikais kosmetikos gamintojų yra tiesiog begalė, 27-erių vilnietis Ernestas Dvilevičius savo jėgas ryžosi išbandyti būtent šiame sektoriuje. E. Dvilevičių galima pristatyti kaip veido priežiūros priemonių „Chalure“ kūrėją.

Su Ernestu mes pasikalbėsime apie tai, kaip atrodė jo kelias sėkmingo verslo link, kokių investicijų jam reikėjo pradėti savo kosmetikos verslą, taip pat pasikalbėsime apie tai, kas yra iš tiesų gera ir kokybiška kosmetika.

Laidą kūrė ir vedė Julija Leimonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją