Savo kavinių tinklą „Cofyz“ V. Panfilovičius pradėjo kurti pačiame pandemijos įkarštyje. Neatsižvelgdamas į niūrias perspektyvas, apie kurias visi choru kalbėjo, jis nenuleido rankų ir nesuabejojo tokio verslo idėja.

„Argi bereikia du, tris kartus daugiau, kai pragyvenimui jau užsidirbi? Kam? Auksinį sarkofagą svajoji užsisakyti? Taip, kai kuriems reikia jachtų ir lėktuvų. Bet manęs tai nedomina, – sako V. Panfilovičius. – Automobilio man užteko ir vieno. Tiesa, dabar nusipirkau dar ir įkraunamą hibridą, kadangi pasidarė šiek tiek gėda dėl dyzeliu varomos mašinos. Taip, visada atsiras darbų, kuriais užsiimant pavyktų užsidirbti ir daugiau. Bet aš nė už ką nenorėčiau rūpintis mikrokreditais, lombardais arba kazino. Apie ką tokiu atveju galėčiau vaikams papasakoti? Mes darome tai, kas teikia malonumą konkrečiai dabar.“

Pirma V. Panfilovičiui priklausanti kavinė Rygoje duris atvėrė 2019-ųjų lapkritį. Tuo pat metu buvo paleista ir programėlė, leidusi pateikti užsakymus telefonu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją