Veikti ir nedelsiant informuoti žmones
 
4 val. ryto. Iki žadintuvo ir iki atsidarys sporto klubas – dar pusantros valandos. Šiek tiek papildomo laiko iki įprastos rutinos. Galima pradėti kambaryje daryti makštą. Fone CNN. Stambiu rodomas Putinas. Mažame langelyje ekrano apačioje – į Ukrainą lekiančios pirmos raketos.
 
„Tą patį rytą suformavome tris krizių valdymo grupes. Iškart buvo aišku, poveikis bus milžiniškas. Vieną „Kauno grūdams“, kitą – verslams Latvijoje ir trečią žemės ūkio bendrovių grupei. Aštuonios iš įprastų dešimties valandų darbo dienoje pirmą karo savaitę buvo skirta krizių valdymui. Ir tik trečiai savaitei einant į pabaigą pradėjome tvirčiau valdyti situaciją naujame statuse, kuris pirmiausia siejasi su žmonių savijauta, pagalba užpultai ir terorizuojamai valstybei, prekių tiekimo grandinės stabilizavimu, rinkų diversifikavimu, finansinių srautų balansavimu“, – pabrėžia naujasis „Kauno grūdų“ vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją