Kaunietės Alinos Juodienės verslo pirmosios užuomazgos prasidėjo nuo vienos vestuvių šventės, kurias moteris sutiko papuošti. Internetinėje platformoje „Pinterest“ išvydusi galybę gražių dekoravimo sprendimų, Alina troško jas įgyvendinti realybėje, o gavusi progą taip pasidarbdavo, kad tolimesni užsakymai pasipylė vienas po kito.

Praėjus kiek laiko, Alina atsidūrė kryžkelėje: svarstė, ar toliau eiti švenčių dekoro, ar floristikos keliu. Imtis abiejų darbų, sako verslininkė, buvo neįmanoma – jos nuomone, gerai atlikti galima tik vieną darbą.

A. Juodienė teigia, niekada netikėjusi, kad kūryba iš gėlių gali tapti jos verslu. Pirmiausia su gėlėmis užsiėmusi po darbo, vėliau įkūrusi savo dirbtuves, šiandien moteris stovi prie parduotuvės „Cukrinis kaspinėlis“ vairo. Dabar verslininkė sako: „Tam, kad floristikos verslas būtų sėkmingas, reikia mylėti savo darbą, klientus ir jokiu būdu nesiorientuoti į pinigus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją