Interviu cikle „Kava su vadovu“ kalbamės su NT vystymo bendrovės vadovu, kuris pokalbio metu dalijasi prisiminimais, ką reiškė tuomet augti verslininkų šeimoje, įmonių grupės ateitį ir naujas kryptis, kuriose žadama toliau auginti verslą.

Anuomet rangos paslaugas teikusi įmonė šiuo metu ne tik pati vysto būsto ir komercijos NT projektus, bet ir investuoja į žaliąją energetiką, investuoja užsienyje. Kalbant apie būsto rinką, šiuo metu „Eika“ turi 350 neparduotų butų plėtojamuose penkiuose projektuose. Šių metų viduryje planuojama rinkai pateikti dar apie 350–400 butų įvairiuose segmentuose.

– Koks buvo jausmas augti verslininkų šeimoje, kurioje augote kartu su „Eika“?

– Taip, kiek atsimenu visą gyvenime šalia buvo ir „Eika“. Atsimenu ir žmones, kurie ir prieš 30 metų dirbo įmonėje ir dar dabar dirba. Jie ir mane atsimena mažą. Dažnai mane tėtis pasiimdavo į statybų aikšteles ir ten rasdavau labai greitai ką veikti ir pradėdavau gąsdinti žmones savo landumu ar norėjimu užlipti kuo aukščiau. Teko laipioti ir ant sienų, ir kranų. Man jau nuo mažens buvo įdomios statybos ir visas procesas. Su „Eika“ ir augdavau.

Pamenu, ir vasaromis, kol dar buvau mokinys, rasdavau visokių būdų sudalyvauti įmonės veikloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją