Dviejų panevėžiečių draugystė virto jau dešimtmetį skaičiuojančiu verslu – kepa duoną, puošia ją lazeriu ir išsiunčia paštomatu

  • Julija Leimonė
  • 2022 m. spalio 8 d. 12:52
Vaidas Baranauskas, įmonės „Naminė duonelė“ direktorius
Vaidas Baranauskas, įmonės „Naminė duonelė“ direktorius
© DELFI / Laimonas Jankauskas

Ši verslo istorija parvežta iš kvepiančios duonos kepyklos Panevėžyje. Joje šeimininkaujantys Vaidas Baranauskas ir Marius Sarapas susipažino sporto salėje, o bendro verslo ėmėsi turėdami vieną vienintelį tikslą – kepti tokią duoną, kuri būtų sveika ir neapdegusi. Ir kepė, o savo gaminius pavadino „Velželio duonos“ vardu. Šiandien vienas duonos verslo įkūrėjų, V. Baranauskas, Delfi pasakoja apie sunkią verslo pradžią, pardavimų skaičių išauginusius modernius sprendimus ir sparčiai didėjančias duonos kainas.

Susiję straipsniai