Vienas iš „Air Guru“ įkūrėjų Justinas Albertynas sako, kad keliauti jam patinka, o ir keliauja jis pakankamai dažnai – vyras jau yra aplankęs daugiau nei 50 valstybių. Tiek daug keliaudamas, J. Albertynas teigia susidūręs su viena problema, kuri jį ir jo kolegą paskatino sukurti inovatyvų įrankį.

„Kiekvieną kartą, kai aš ar mano kolega ruošdavomės kelionėms ir ieškodavome viešbučio, turėdavome patikrinti nemažai puslapių, kad rastume pigiausią nakvynės variantą. Kadangi nei vienas naudotas kainų palyginimo įrankis nepasirodė patogus, nusprendėme, kad įrankį sukursime patys“, – pasakoja J. Albertynas.

Praėjusiais metais toks įrankis išties pasirodė – vartotojams buvo pristatytas nemokamas įskiepis „Rate Punk“. Dabar juo naudojasi daugiau nei 100 tūkst. vartotojų.

Šiame Delfi interviu su J. Albertynu kalbamės apie tai, kaip atrodė ir kiek kainavo minėto įrankio kūrimas, ką reikėjo padaryti, kad įskiepis taptų naudojamas ir, svarbiausia, kokias sumas galima sutaupyti naudojant įskiepį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją