Pas ūkininkę Rasą Rasimaitę, į Strielčių kaimą, atvažiavome vieną šiltą gegužės dieną. Pirmiausia užsukę į ūkines patalpas ir į automobilius įsidėję kėdes, mes nuvažiavome į Rasos prižiūrimus laukus, šalia kurių ir prisėdome pasikalbėti su šio straipsnio heroje.

Paklausta, kaip šiuo metu gyvena, Rasa užtikrintai atsakė: „Nesiskundžiu. Darau tai, ką moku ir kas man patinka. Ir net jeigu tų darbų yra daug, jie turi prasmę.“

Šio pokalbio metu su ūkininke Rasa mes aptarėme daug svarbių ir įdomių dalykų. Pirmoje pokalbio dalyje pašnekovė papasakojo apie save – kodėl nutarė grįžti į tėčio ūkį, kaip jame teko užsitarnauti pagarbą ir kaip prisidėjo prie ūkio vystymo. Kiek vėliau Rasa pasidalino, su kokiomis problemomis šiuo metu susiduria ūkininkai, taip pat papasakojo, kas šiuo metu žemės ūkyje yra paklausu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją