Su profesionaliu bėgiku Vaidu Žlabiu susitikome vieną rytą kavinėje. Atėjęs Vaidas pirmiausia nusistebėjo, koks tądien išpuolė šaltas rytas, o aš pusiau juokais paklausiau, ar jis bėgtų ir tokiu oru. Abejonės nėra – žinoma, bėgtų.

Jei reikėtų trumpai papasakoti V. Žlabio istoriją, pagrindiniai akcentai būtų keli. Pašnekovas daugiau nei dešimtmetį tarnavo Lietuvos kariuomenėje, šalia šios veiklos jau aktyviai bėgiojo ir dalyvavo varžybose, o sulaukęs 35-erių ryžosi esminiams pokyčiams – paliko kariuomenę ir įkūrė savo bėgimo klubą.

Pripažinsiu, su sportininku kalbėti apie verslą nėra įprasta, tačiau Vaidas papasakojo išties įdomių dalykų. Mudu pasikalbėjome apie tai, dėl kokių priežasčių Vaidas įkūrė minėtą klubą, su kokiais sunkumais susiduria vystydamas tokį verslą ir kokia investicija tokiame versle yra didžiausia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją