Lietuvoje veikia viena įdarbinimo platforma, kurios principas – darbdaviams rasti padienių darbuotojų, o kandidatams – užsidirbti neprisirišant prie konkrečios darbo vietos. Sukūrusi savo paskyrą, ėmiau dairytis darbo pasiūlymų, iš kurių daugiausia buvo skirta kasininkams-pardavėjams.

Nutariau ir aš išbandyti tokią poziciją. Mano kandidatūra į viename Kauno mikrorajone esantį prekybos centrą buvo patvirtinta ganėtinai greitai – beliko tik sulaukti, kada galėsiu save išbandyti naujoje amplua.

Mano darbo diena truko dešimt valandų. Didžiąją laiko dalį skenavau prekes ir skaičiavau pinigus, tačiau teko griebtis ir kitų darbų. Po visos ant kojų praleistos dienos namo grįžau su pilnu glėbiu įspūdžių. O jie – tikrai įvairūs ir nebūtinai labai malonūs. Tenka pripažinti, kad po šios darbo dienos į kasininkes žiūrėsiu visai kitaip.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją