Psichoterapeuto Dainiaus Jakučionio paskyrą „Instagram“ stebi daugiau nei 16 tūkst. sekėjų. Ten specialistas dalinasi įvairiomis įžvalgomis apie psichologiją, pavyzdžiui, jo paskyroje galima rasti patarimų apie tai, kaip įveikti norą būti tobulu, kodėl nereikia savęs spausti atleisti kitam ir ką daryti, jei pritrūksta motyvacijos.

Savo paskyroje D. Jakučionis neseniai pasidalino ir dar vienu itin naudingu įrašu. Savo sukurtame reelse specialistas trumpai papasakoja apie darbų atidėliojimą ir vieną veiksmingą techniką, padedančią su šiuo reiškiniu kovoti.

Šiame Delfi straipsnyje specialistas ne tik papasakos apie minėtąjį būdą prokrastinacijai įveikti, bet taip pat pasidalins žiniomis apie tai, kokios yra tikrosios darbų atidėliojimo priežastys, paaiškins, kodėl darbų atidėliojimas nėra siejamas su tinginyste, ir atskleis, iš kokių įsitikinimų išsivadavus darbus atlikti būtų žymiai lengviau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją