Ko gero, Delfi skaitytojai jau pažįsta šio straipsnio herojų Antaną Bernatonį – prieš dvejus metus jis į Lietuvą atnešė „Human IPO“ koncepto idėją, leidžiančią žmonėms prekiauti savo laiku. Šiuo metu A. Bernatonis kuria dirbtinio intelekto startuolį „Marco“, anksčiau buvo įmonės „Montonio finance“ verslo plėtros vadovas, o pandemijos metu ėmėsi „Startup CV“ projekto.

„Pastebiu, kad gyvenime žmonės dažnai susitapatina su kokiais nors personažais. Pavyzdžiui, Mykolas – projektų vadovas, Nijolė – buhalterė. Aš manau, kad mes turime daug personažų, tik su vienais esame susitapatinę labiau, su kitais mažiau. Man norisi tikėti idėja, kad viename asmenyje gali tilpti daugybė personažų“, – sako įvairiomis veiklomis užsiimantis A. Bernatonis.

Tačiau panašu, kad turtingas yra ne tik profesinis, bet ir asmeninis Antano gyvenimas – matęs nemažai pasaulio ir patyręs Vilniaus triukšmą, vyras susikrovė daiktus ir nutūpė Švenčionėliuose. Čia jis gyvena jau mėnesį ir, kaip pats sako, mėgaujasi lėtesniu gyvenimu ir jo kokybe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją