Dar praėjusios vasaros pradžioje vilnietė Kornelija neturėjo jokio aiškaus atostogų plano. Savo draugą Roką vasarai išleidusi į Jungtines Amerikos Valstijas su „Work and travel“ programa, pati vasarai liko Vilniuje ir dirbo.

Ir tik Rokui ėmus siųsti nuostabaus grožio nuotraukas ir prasitarus, kad gyvendamas ir dirbdamas Keipkodo kurorte jis turi išties gera sąlygas, Kornelijos galvoje ėmė regztis mintys apie atostogas Amerikoje.

„Kai Rokas man pasiūlė atvykti į Ameriką, pirmiausia pagalvojau apie Niujorką. Suplanavome, kad Niujorkas bus paskutinė mūsų maršruto stotelė, todėl aš visą laiką tarsi lūkuriavau apsilankymo šiame mieste. Tačiau tik atvykus ten supratau, kad visas laikas iki Niujorko buvo žymiai geresnis“, – įspūdžiais dalinasi vilnietė.

Šiandien, kai nuo grįžimo namo jau praėjo kuris laikas, Kornelija savo dviejų savaičių trukmės išvyką prisimena su šypsena. Su Delfi skaitytojais ji dalinasi kelionės įspūdžiais, detaliai papasakoja apie įveiktą maršrutą, skaičiuoja kelionėje išleistus pinigus, o svarbiausia – pažeria visą puokštę naudingų patarimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją