Vieną šaltą sausio dieną susiruošėme apsilankyti pas vilnietę Dalią Marmienę. Tiesa, kadangi pašnekovės namai yra šiek tiek už pačios sostinės, Sudervėje, iki jų važiavome gerą pusvalandį, o ir pati kelionė neapsiėjo be nuotykių – pasiklydome. Laimei, pati Dalia mums padėjo surasti savo namus.

Įsukus į kiemą, pirmiausia mus pasitiko šuo Kingas, vėliau – ir pati Dalia. Pašnekovės valdose išvydome porą jos auginamų žirgų, vėliau Dalia iš aptvarų išleido ir kitus žirgus. Reikia pripažinti – vilnietės auginami žirgai atrodė išties įspūdingai.

Galiausiai susėdome Dalios namuose ir ėmėme kalbėtis. Pašnekovė papasakojo, kaip jai sekasi derinti odontologijos klinikos direktorės pareigas ir savo hobį, dėl kokių priežasčių ji nusprendė auginti žirgus ir kiek toks malonumas jai atsieina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją