
Nereikia laukti nė vasaros sezono, kad pro atvirą langą užuostume kepamos mėsos aromatą. Ko gero, toks kvapas ne vieną mūsų nejučia priverčia apsvarstyti nuosavos kepsninės klausimą. Tik daugelis norinčiųjų grilinti susiduria su problema – kepsninių įvairovė yra didžiulė, jų kainas lemia daugelis kriterijų, kurie ne visuomet yra gerai žinomi. Taigi, kiek reikėtų atsidėti skirtingų tipų kepsninėms ir į ką atkreipti dėmesį prieš jas perkant?
Tapdami prenumeratoriais, jūs remiate nepriklausomus autorius ir žurnalistus. Stipri ir laisva žiniasklaida – demokratijos ramstis ir vertybė, kurią būtina puoselėti.
Kviečiame prisijungti prie Delfi prenumeratorių bendruomenės.
Karas Ukrainoje – viskas, ką būtina žinoti
Visas naujienas apie karą Ukrainoje rasite čia
Rusijos karas prieš Ukrainą: naujausios žinios realiu laiku