Kepsninių kainų apžvalga: kodėl nereikia pirkti pačių pigiausių ir kuo skiriasi šašlykinė bei kamado keptuvas

  • Julija Leimonė
  • 2022 m. balandžio 15 d. 09:06
Kepsninių kainų apžvalga: kodėl nereikia pirkti pačių pigiausių ir kuo skiriasi šašlykinė bei <em>kamado</em> keptuvas
© DELFI / Josvydas Elinskas

Nereikia laukti nė vasaros sezono, kad pro atvirą langą užuostume kepamos mėsos aromatą. Ko gero, toks kvapas ne vieną mūsų nejučia priverčia apsvarstyti nuosavos kepsninės klausimą. Tik daugelis norinčiųjų grilinti susiduria su problema – kepsninių įvairovė yra didžiulė, jų kainas lemia daugelis kriterijų, kurie ne visuomet yra gerai žinomi. Taigi, kiek reikėtų atsidėti skirtingų tipų kepsninėms ir į ką atkreipti dėmesį prieš jas perkant?

Visą straipsnį gali skaityti tik prenumeratoriai
Tapdami prenumeratoriais, jūs remiate nepriklausomus autorius ir žurnalistus. Stipri ir laisva žiniasklaida – demokratijos ramstis ir vertybė, kurią būtina puoselėti.
Kviečiame prisijungti prie Delfi prenumeratorių bendruomenės.

Susiję straipsniai