Viliojo gyvenimas kaime

Iki išsikraustant į kaimą Eugenijus Barzdžius gyveno tikrą miesto žmogaus gyvenimą. Savo metus jis leido Vilniuje, Velse, dažnai lankydavosi ir Londone. Išskirtinę vietą jo aplankytų šalių sąraše užima Danija, kurioje E. Barzdžius apsigyveno dar būdamas šešiolikmetis.

Tačiau kad ir kur pašnekovas benukeliaudavo, jo mintys vis sukosi apie gyvenimą kaime. E. Barzdžius skaičiuoja, kad jau 2009 metais jis turėjo aiškią viziją, kaip turėtų atrodyti jo gyvenimas, po dešimtmečio ta vizija tik sustiprėjo, o pirmojo karantino metu E. Barzdžius jautėsi pasiruošęs ne tik svajoti, bet ir imtis konkrečių veiksmų.

Į namo kaime paieškas E. Barzdžius leidosi turėdamas labai aiškius kriterijus. Pirma – namas turi būti mūrinis ir pakankamai didelis, antra – aplink namą turėtų būti du hektarai žemės. Nusistačius tokius aiškius filtrus, tinkamos vietos paieškos Eugenijui ilgai netruko. Pagėgių savivaldybėje, Kulmenų kaime, pašnekovas rado jam puikiai tinkančią vietą – apleistą šimtametę mokyklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją