2008 metais įkurto „Airbnb“ verslo istorija nustebino ne vieną. Du bičiuliai, norėję užsidirbti šiek tiek papildomų pinigų, ėmė teikti trumpalaikės nuomos paslaugas. Viskas vyko jų tuo metu išsinuomotame lofte, o svečiams jie pasiūlydavo nakvynę ant pripučiamo čiužinio bei savo pačių gamintus pusryčius.

Šiuo metu „Airbnb“ paslaugos yra prieinamos 220 šalių, platformoje yra daugiau kaip 6 mln. nuomos pasiūlymų, o svečių, pasinaudojusių platforma, skaičius jau perkopė milijardą.

Visa daugybė nuomos pasiūlymų yra suskirstyta kategorijomis, o viena jų, atsiradusi visai neseniai, pavadinta „OMG!“. Šįkart Delfi kviečia kartu pašniukštinėti, kokius nakvynės variantus galima užsisakyti minėjote kategorijoje, kiek jie kainuoja ir kokie nauji objektai, kuriems paskirta 10 milijonų dolerių, iškils dar iki šios vasaros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją