Šio straipsnio, priešingai nei pinigų, netaupykite ir ateičiai nepasilikite.

Taupymo tema kartais gali priminti šnekas apie investavimą – aplinkui vis kalbama apie geriausius investavimo būdus, kol galiausiai pamirštama, kodėl išvis reikėtų investuoti. Tokia pati situacija susiklosto kalbant ir apie efektyviausias pinigų taupymo sistemas bei patį taupymą.

Šio straipsnio taikinys – šešių stiklainių taupymo sistema. Apie ją kalbėsime su finansų konsultante Ieva Jazavitiene. Specialistė papasakos, kaip veikia minėtoji sistema, ką apie ją vertėtų žinoti ir kaip būtų galima ją modifikuoti.

Tačiau šalia kalbų apie šešių stiklainių taupymo sistemą, nemažai dėmesio skirsime ir svarstymams apie taupymą. Kodėl žmogus turėtų taupyti ir ar tikrai turėtų tai daryti, dėl kokių dažniausiai priežasčių taupyti nepavyksta ir kokie dar būdai, neskaitant šešių stiklainių sistemos, padėtų valdyti savo finansus?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją