M. Scheepbouwer tapo pirmuoju „Vinted“ valdybos pirmininku, kuris tuo pat metu neužima vadovaujančių pareigų šioje bendrovėje. Iki 2021 metų M. Scheepbouwer ėjo generalinio direktoriaus pareigas internetinės prekybos verslų grupėje „OLX Group“, dar anksčiau užėmė įvairias vadovaujančias pareigas „Schibsted“ ir buvo „eBay“ finansų direktoriumi Nyderlanduose.

Šis žingsnis yra praėjusiais metais paskelbtų „Vinted“ organizacijos struktūros pokyčių tąsa. Jų metu buvo paskelbta apie skaitmeninės siuntų gabenimo platformos „Vinted Go“ startą, o „Vinted“ prekybos platformos generaliniu direktoriumi tapo Adam Jay.

„Itin džiaugiamės, kad Martin tapo mūsų valdybos pirmininku. Man teko su juo dirbti anksčiau, todėl žinau, kad jis su savimi atsineš naują ir vertingą požiūrį. Nors jokių kitų pokyčių valdyboje nedarome, šis sprendimas yra natūralus žingsnis dedant pamatus tolimesnei „Vinted“ sėkmei“, – sako Thomas Plantenga, „Vinted“ grupės generalinis direktorius.

„Žavėjausi „Vinted“ ir stebėjau jos istoriją iš tolo, todėl džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie valdybos šiame bendrovės etape. „Vinted“ vadovų komanda vadovaujasi tvirtomis vertybėmis, turi aiškų strateginį požiūrį ir susitelkimą į jo įgyvendinimą.

Šie privalumai padėjo „Vinted“ tapti lyderiu Europos naudotų mados prekių rinkoje net ir sudėtingoje finansinėje aplinkoje. Tikiuosi prisidėti prie tolesnio augimo ir pats mokytis iš šios komandos“, – teigia M. Scheepbouwer.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją