Penktojo „Tetas“ valdybos nario atranką planuojama baigti balandį.

„Tetas“ yra itin reikšmingas Lietuvos energetinę nepriklausomybę stiprinančių projektų vykdytojas. Artimiausiu metu didžiausią dėmesį skirsime šių strateginių projektų įgyvendinimui, taip pat kitų energetikos objektų statybos bei atnaujinimo darbams ir atsinaujinančios energetikos projektų vystymui.

Bendrovė yra viena stipriausių energetinių objektų infrastruktūros darbų rangovų rinkoje, o ateityje turi galimybes įsitvirtinti ir kitų šalių rinkose“, – sakė naujasis bendrovės „Tetas“ valdybos pirmininkas Darius Kašauskas.

„EPSO-G“ finansų ir veiklos planavimo vadovas D. Kašauskas šioje bendrovėje pradėjo dirbti šių metų sausį, o nuo 2013 iki 2022 metų dirbo „Ignitis grupės“ valdybos nariu bei finansų ir iždo vadovu, ėjo šios grupės bei kitų energetikos srities įmonių valdybos nario, stebėtojų tarybos nario pareigas, vadovavo įmonių valdyboms ir stebėtojų taryboms.

Nepriklausomas „Tetas“ valdybos narys Tomas Astrauskas joje yra atsakingas už bendrovės verslo plėtros sritį. „EPSO-G“ grupės planavimo ir kontrolės vadovė Ieva Kuodė kuruoja organizacijos vystymo ir veiklos efektyvumo sritį, o „EPSO-G“ grupės projektų portfelio vadovė Elida Drapienė – projektų valdymo ir eksploatacijos sritį. D. Kašauskas valdyboje yra atsakingas už finansų valdymo ir kontrolės sritį.

Energetikos infrastruktūros plėtros ir priežiūros bendrovės „Tetas“ 100 proc. akcijų priklauso „EPSO-G“. „EPSO-G“ vienintelio akcininko teises ir pareigas įgyvendina Lietuvos Respublikos energetikos ministerija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją