Kaip teigiama pranešime, „Summus Capital“ valdybos narys Evaldas Čepulis pabrėžė, jog pernai bendrovės neaplenkė įvairūs ekonominiai iššūkiai, pradedant didėjančiomis energetikos kainomis, globaliai įsisiūbavusia infliacija ir augančiomis palūkanų normomis.

„Pernai metais pasaulio ekonomikai teko atlaikyti ne vieną smūgį – be kylančių energetikos kaštų ir infliacijos taip pat patiriame ir geopolitinę įtampą. Tačiau nepaisant visų šių iššūkių, „Summus Capital“ toliau pavyzdingai laikėsi tvaraus augimo principų. Sutelkėme dėmesį į esamo portfelio išlaikymą ir santykių su nuomininkais bei finansuotojais stiprinimą“, – sakė E. Čepulis.

„Summus Capital“ valdybos narys pasidžiaugė, jog praėjusiais metais bendrovei Rygoje pavyko įsigyti prekybos centrą „Damme“, o metų pabaigoje – parduoti gamybinį pastatą Tartu mieste, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Jo teigimu, bendrovės užsibrėžta kryptis nesikeitė – tvarumo srityje siekiama tapti pavyzdiniu lyderiu Baltijos šalyse.

„Pernai pateikėme paraišką GRESB sertifikatui gauti. Tai – tarptautinė organizacija, vertinanti tvaraus investavimo praktiką ir nekilnojamojo turto savininkų ekologišką ir tvarią politiką ESG (aplinkosaugos, socialinės ir valdymo) srityje. Įvairūs GRESB nustatyti standartai jau yra integruoti į mūsų portfelio valdymą. Be to, pasižymime ir aistra tenisui – rėmėme ir toliau remsime kylančius Baltijos šalių jaunuosius tenisininkus, kuriems padedame augti visokeriopai“, – sakė E. Čepulis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją