„Strateginiam „Rail Baltica“ geležinkelio projektui pasiekus naują brandos lygį, žengiame žingsnį į priekį – stipriname struktūrą ir komandą visos LTG Grupės mastu. Šiame etape svarbus vaidmuo atiteks vadovui, koordinuosiančiam veiksmus tarp skirtingų Grupės bendrovių. Tai leis ne tik užtikrinti tolimesnes „Rail Baltica“ geležinkelio statybas, bet ir kitų procesų savalaikiškumą: vystyti susijusią infrastruktūrą, pasiruošti keleivių ir krovinių vežimui europine vėže“, – sako Egidijus Lazauskas, LTG generalinis direktorius.

Anot jo, integracija į europinės vėžės geležinkelio tinklą svarbi užtikrinant prielaidas, reikalingas pilnaverčiam ekonominiam koridoriui sukurti, atliepiant klientų lūkesčius ir prisidedant prie Žaliojo kurso tikslų pasiekimo. Centralizuotai koordinuojant veiksmus tarp Grupės įmonių, sprendimų priėmimas vyks dar greičiau ir sklandžiau, o tai turės teigiamos įtakos projekto įgyvendinimui

Naujasis vadovas rūpinsis „Rail Baltica“ išplėstinės programos vykdymu LTG Grupės mastu. Jis bus šios programos vadovas, koordinuosiantis veiksmus tarp skirtingų Grupės bendrovių, atstovausiantis Grupę ir jos įmones įvairiuose „Rail Baltica“ formatuose.

Kaip nurodoma skelbime, siūlomas atlygis susidės iš pastovios dalies – mėnesinio bazinio darbo užmokesčio ir kintamos dalies – metinio paskatinimo. Bazinio atlygio rėžiai yra nuo 5540 Eur iki 8300 Eur neatskaičius mokesčių. Maksimalus metinio paskatinimo dydis: 30 proc. nuo metinio bazinio darbo užmokesčio, priklausomai nuo veiklos rezultatų.

Už „Rail Baltica“ geležinkelio statybą, Lietuvoje ir toliau bus atsakinga LTG Grupės bendrovė „LTG Infra“. Šioje įmonėje sutelktos visos reikalingos kompetencijos ir žinios, reikalingos tokios apimties projektui įgyvendinti.

„Rail Baltica statyba“ direktorių skiria bendrovės akcininkas – LTG. Labiausiai tinkamus pretendentus į šias pareigas padės atrinkti vadovų paieškos įmonė „Alliance for Recruitment“, pasirinkta viešojo pirkimo būdu. Atrankos aprašas ir darbo skelbimas skelbiami viešai tinklalapyje www.ltg.lt. Kandidatai reikalingus dokumentus el. paštu bk@afr.lt turi pateikti iki birželio 30 d. (imtinai).

„Rail Baltica statyba“ vadovo pareigas iki balandžio 1 d. ėjo Karolis Sankovski, o šiuo metu jas eina Arenijus Jackus, „LTG Infra“ „Rail Baltica“ valdymo Strategijos ir verslo plėtros vadovas.

„Rail Baltica statyba“ – 2014 m. įkurta dukterinė „Lietuvos geležinkelių“ bendrovė. Ji yra bendros Baltijos šalių įmonės „RB Rail AS“, koordinuojančios projekto „Rail Baltica“ įgyvendinimą visose trijose Baltijos šalyse, steigėja ir akcininkė. Stiprinant „Rail Baltica“ įgyvendinimą Grupės mastu, įmonės funkcijos plečiamos, įtraukiant centralizuotą projektų, susijusių su keleivių ir krovinių vežimu, koordinavimą tarp skirtingų įmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją