„Vasarą didžioji dalis Lietuvos gyventojų savo atostogas leidžia pajūryje, todėl stengiamės būti kuo lankstesni savo klientams ir Klaipėdos mieste siūlome pristatymą į namus nuo 9 val. iki 22 val. Be to, jau nuo birželio 2 dienos grįžtame su prekių pristatymu į namus Kuršių Nerijoje vasaros sezonui. Ten atostogaujantiems siūlome nesirūpinti vaikščiojimu į parduotuvę, kur gali susidaryti ilgesnės eilės, o naudotis mūsų pristatymo į namus paslauga populiariausiomis savaitės dienomis“, – teigia „Rimi“ e. komercijos vadovės Margaritos Petraševičienė.

Tuo tarpu poilsiaujantiems Palangoje, Šventojoje, Kunigiškėse, Monciškėse, Karklėje ir aplinkinėse gyvenvietėse vasarą „Rimi“ prekes į namus pristatys kiekvieną dieną.

„Kurjerių automobiliuose įrengta speciali karščių nebijanti šaldymo įranga, tad mūsų pirkėjams užtikriname kokybišką prekių pristatymą ir kviečiame mėgautis net ir karščiausią vasaros dieną atvežtais šaltais gėrimais bei ledais. Prekes į namus vežame ir Kretingoje, Gargžduose bei likusioje Klaipėdos rajono dalyje“, – sako M. Petraševičienė.

Vasarą galima naudotis ir kitais dviem užsakytų prekių atsiėmimo būdais – tiek „Drive“ punktuose, tiek fizinėje parduotuvėje.

„Susidėjus prekių krepšelį, atsidarykite pristatymo pasirinkimus ir išsirinkite jums tinkamiausią prekybos centrą bei laiką. Greitas prekių atsiėmimo būdas ypač patinka vasarą skubantiems į gamtą, sodybą, pajūrį ar pas draugus. O užsibuvus darbe taip pat patogu susiformuoti krepšelį vakarienei ir pakeliui pasiimti jį iš „Drive“ stotelės be jokių eilių“, – sako specialistė.

Su „Rimi Drive“ paslauga prekes tiesiai į automobilį galima atsiimti dvejose „Rimi“ parduotuvėse Klaipėdoje, įsikūrusiose adresu Taikos pr. 64 ir Taikos pr. 139. O prekių atsiėmimas iš parduotuvės prieinamas daugelyje pajūrio kurortų: Klaipėdoje (Taikos pr. 64, Pajūrio g. 5A ir Taikos pr. 139), Kretingoje (Šventosios g. 27B), Slengiuose (Dangaus g. 34), Palangoje (Malūno g. 10) bei Liepojoje (Liepojos g. 27).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją