Tarp jų – išplėsta, naujausios koncepcijos „Massimo Dutti“ parduotuvė bei italų mados namų „Max Mara Group“ drabužių prekės ženklų „Marella“ ir „Weekend Max Mara“ parduotuvės. Po rekonstrukcijos darbų kiek anksčiau „Panoramoje“ atidaryta ir daugiau atnaujintų bei visiškai naujų mados parduotuvių, o balandžio viduryje duris atvers rankinių ir aksesuarų butikas „Coccinelle“.

Prekybos cento vadovė Birutė Kalanovaitė pabrėžia, kad pardavimai mados segmente šiuo metu auga, o naujos bei atnaujintos parduotuvės atliepia „Panoramos“ lankytojų poreikius.

Naujos parduotuvės Šiaurinėje alėjoje

Prekybos centro „Panorama“ vadovė Birutė Kalanovaitė teigia, jog naujų, aukščiausios kokybės ir visame pasaulyje gerai žinomų prekinių ženklų atėjimas į prekybos centrą atliepia lankytojų poreikius ir yra susijęs su mados segmento pardavimų augimu.

„Mados prekės, lyginant su praėjusių metų pardavimais, dabar yra augime ir kol kas vis dar kyla į viršų. Stebime rinkos tendencijas, siekiame išlaikyti aktualumą, o taip pat jaučiame savo lankytojų poreikius“, – teigia B. Kalanovaitė.

„Massimo Dutti“

Anot jos, ryškiausi pokyčiai „Panoramos“ lankytojus jau pasitinka Šiaurinėje prekybos centro alėjoje, kur duris neseniai atvėrė išplėsta, naujausio koncepto, modernaus minimalistinio dizaino „Massimo Dutti“ parduotuvė. Šalia jos įsikūrė ir dvi naujos, žinomų italų mados namų „Max Mara Group“ prekės ženklų parduotuvės – „Marella“ bei „Weekend Max Mara“, pakeitusios anksčiau čia buvusias „Aldo“ ir „Tom Tailor“ parduotuves.

„Marella“

„Massimo Dutti“, „Marella“, „Weekend Max Mara“ ir kitus žinomus prekės ženklus Baltijos šalyse atstovaujančios „Aprangos“ grupės generalinis direktorius Rimantas Perveneckas džiaugiasi naujų parduotuvių atidarymu „Panoramoje“.

„Massimo Dutti“ parduotuvė „Panoramos“ prekybos centre jau turėjo pakankamai platų lojalių klientų ratą, tad tikime, kad išplėsta naujos koncepcijos parduotuvė, kuri išsiskiria elegancija ir subtilumu, bus vertinama itin palankiai. Kartu su „Marella“ bei „Weekend Max Mara“ parduotuvėmis naujoji „Massimo Dutti“ taps tikru traukos centru ir svarbia aukščiausios kokybės prekių klientų apsipirkimo vieta“, – sako „Aprangos“ grupės generalinis direktorius R. Perveneckas.

„Max Mara“

Planuoja dar vieną atidarymą

Formuodama prekybos centro parduotuvių portfelį „Panorama“ pirmiausia atsižvelgia į savo klientų lūkesčius. „Norime po vienu stogu turėti geriausius rinkoje esančius prekinius ženklus. Turime platų kvepalų ir kosmetikos pasirinkimą, kokybišką bei gurmanišką maisto produktų segmentą, o dabar dar labiau sustiprinome aukščiausios kokybės mados prekių pasirinkimą“, – pasakoja B. Kalanovaitė.

Balandžio mėnesį „Panoramoje“ antrame aukšte duris atvers itališko prekinio ženklo „Coccinelle“ butikas, prekiaujantis aukštos kokybės moteriškomis rankinėmis bei aksesuarais. Šiemet prekybos centre buvo atidarytos ir kitos, naujos žinomų mados prekinių ženklų parduotuvės: vokiečių mados namai „Betty Barclay“, dizainerių drabužių moterims bei vyrams parduotuvė „Tops!”.

Kiek anksčiau „Panoramoje“ duris atvėrė ir vienas pirmųjų lietuvių prekinio ženklo „InAvati“ butikas. Vykdant prekybos centro atnaujinimo darbus pirkėjams buvo atvertos ir rekonstruotos iki tol sėkmingai „Panoramoje“ įsitvirtinusios mados parduotuvės: „Ivo Nikkolo, „Gedimino 22“, „Etam“ ir „Esprit“, taip pat ispaniškos avalynės tinklas „Alikante“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją