„Prieš pusantrų metų pristatėme išskirtinę mobiliąją lojalumo programėlę „Lidl Plus“, o dabar joje įdiegėme ir dar daugiau sutaupyti leisiančią naujovę. Kartu su daugeliui Lietuvos gyventojų puikiai žinomais prekių ženklais „Lidl Plus“ vartotojams siūlome įvairias papildomas nuolaidas už prekybos tinklo ribų. Partnerių sąrašą plėsime“, – sako „Lidl Lietuva“ Rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Nuo birželio 2 d. „Lidl Plus“ lojalumo programėlės naudotojai galės pasinaudoti penkių pirmųjų partnerių pasiūlymais. Pirmaisiais „Lidl Plus“ partneriais tapo LP EXPRESS, „Gintarinė vaistinė“, „Novaturas“, „Laisvalaikio dovanos“ ir Lietuvos Jūrų muziejus.

Vartotojai gaus 5 proc. nuolaidą siuntų siuntimui per LP EXPRESS paštomatus, taip pat galės pasinaudoti nuolaida „Gintarinės vaistinės“ asortimentui. Programėlės naudotojams bus suteikta 30 proc. nuolaida visiems maisto papildams fizinėse „Gintarinėse vaistinėse“, taip pat 30 proc. nuolaida galios ir daugeliui maisto papildų vaistinėje internete.

Kelionių organizatorius „Novaturas“ „Lidl Plus“ vartotojams suteiks 70 eurų nuolaidą poilsinėms ir 50 eurų nuolaidą pažintinėms kelionėms. Pirkėjai taip pat galės pasinaudoti 15 proc. nuolaida visam „Laisvalaikio dovanų“ asortimentui ir specialia 30 proc. nuolaida „Čiop čiop“ kulinarijos kursų kuponui.

Be to, „Lidl Plus“ vartotojams suteikiama ir 12 proc. nuolaida bilietams į Lietuvos jūrų muziejų, kur jie galės ne tik aplankyti muziejaus ekspozicijas ir akvariumą, bet ir susipažinti su išgelbėtais ruoniukais. Prie pastarųjų reabilitacijos „Lidl“ ir prekybos tinklo pirkėjai prisideda dalyvaudami iniciatyvoje „Duok ruoniukui penkis“.

Pasinaudoti pasiūlymais bus galima „Lidl Plus“ programėlėje aktyvuojant pasirinkto partnerio nuolaidos kodą, tuomet tereikės jį nusikopijuoti ir suvesti įsigyjant pasirinktą paslaugą ar prekes. Daugiau informacijos, kaip tai padaryti, galima rasti čia.

Išmaniesiems telefonams pritaikytą „Lidl Plus“ programėlę galima nemokamai atsisiųsti „App Store“ ir „Google Play“ parduotuvėse.

„Lidl Plus“ mobiliąja programėle galima pasinaudoti visose 69-iose prekybos tinklo parduotuvėse 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją