Viceprezidente tapo Jolanta Beniulienė, Lietuvos konferencijų ir renginių asociacijos viceprezidentė. Prezidiume taip pat dirbs Evalda Šiškauskienė, Kristina Citvarienė, Gintaras Karosas, Vygandas Lazauskas, Artūras Salda ir Agnė Vaitkuvienė, skelbiama turizmo rūmų pranešime žiniasklaidai.

Anot Ž. Gavelienės, turizmo rūmai ir toliau sieks palaikyti aktyvų dialogą su šalies valdžios institucijomis – visų pirma Ekonomikos ir inovacijų bei Susisiekimo ministerijomis, Seimo Ekonomikos komitetu – siekiant turizmo verslo plėtrai palankios aplinkos, šio sektoriaus patrauklumo potencialiems darbuotojams didinimo, atvykstamojo turizmo atsigavimo bei augimo.

Ji atkreipia dėmesį į tai, kad turizmas negali vystytis, jei nėra užtikrinamas patogus šalies pasiekiamumas tiek norintiems į ją atvykti turistams, tiek ir verslo atstovams, konferencijų dalyviams, potencialiems investuotojams, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

Be to, pastarųjų kelerių metų įvykiai turėjo įtakos ir globalių turizmo srautų persiskirstymui, taip pat į priekį sparčiai juda skaitmeniniai sprendimai, tad reikia skirti pakankamai finansinių ir žmogiškųjų resursų, jei norime būti konkurencingi atvykstamojo turizmo rinkoje.