„LTG Grupė sparčiu žingsniu juda į Vakarus – tam įgyvendiname beprecedentę veiklos diversifikaciją ir transformaciją. Kalbėdami apie savo veiklą vadovaujamės atvirumo ir bendradarbiavimo principais, juos taikysime ir stiprinsime ir toliau. Jaučiame ir suprantame skirtingų auditorijų mums keliamą lūkestį atvirai dalintis tiek iššūkiais, tiek ir pasiekimais. Tikiu, kad A. Belickaitės prisijungimas prie komandos padės šį lūkestį išpildyti dar geriau“, – sako Egidijus Lazauskas, LTG generalinis direktorius.

„Gražu buvo iš šalies žiūrėti, kaip sparčiai ir ryžtingai geležinkeliai kartu su visa Lietuva juda į Vakarus. Tikiu, kad visi kartu tą darysime dar greičiau ir apie tai pasakosime dar garsiau”, – teigia A. Belickaitė.

A. Belickaitė yra sukaupusi ilgametę komunikacijos, strateginio planavimo ir vadovavimo patirtį. Prieš prisijungdama prie LTG grupės ji vadovavo vienos iš didžiausių NT plėtros bendrovių grupės „Omberg group“ komunikacijos ir rinkodaros padaliniui. Taip pat yra ėjusi strateginės konsultantės ir vyriausiosios grupės vadovės pareigas komunikacijos agentūroje „Integrity PR“.

LTG Grupę sudaro kontroliuojančioji bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ (LTG) ir pagrindinės dukterinės bendrovės – krovinių vežimo veiklą vykdanti bendrovė „LTG Cargo“, keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“, šalies geležinkelių tinklą valdanti ir jo modernizacija besirūpinanti bendrovė „LTG Infra“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją