„CPO LT paslaugomis naudojasi apie 4 tūkst. viešojo ir privataus sektoriaus atstovų. Intensyviai plečiame šios įstaigos veiklą ir siekiame, kad jos teikiamos paslaugos atitiktų aukščiausius skaidrumo ir profesionalumo standartus. Todėl iš naujųjų valdybos narių tikimės svaraus indėlio užtikrinant sklandžią ir efektyvią CPO LT veiklos plėtrą“, – sakė ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

Skelbiama, kad vienas iš paskirtųjų CPO LT valdybos narių G. Jukna yra verslo vystymo ir derybų sričių ekspertas. Jis taip pat yra „GJ Mentoring“ konsultavimo įmonės steigėjas ir vadovas bei Vilniaus universiteto Verslo mokyklos Partnerystės docentas. G. Jukna yra buvęs UAB „Arimex“ ir AB „Lietuvos paštas“ valdybų narys.

Dar vienas naujasis valdybos narys A. Žakas daugiau nei 10 metų vadovauja vienai iš didžiausių skaitmeninės reklamos ir komunikacijos agentūrų Baltijos šalyse – „SOMA agency“, nuo 2019 m. - ir kūrybinei reklamos agentūrai „Havas creative“. Nuo 2010 m. A. Žakas yra Lietuvos marketingo asociacijos LiMA narys.

CPO LT valdybą sudaro 3 nariai: du nepriklausomi nariai ir vienas EIMIN deleguotas asmuo. Ministerijai CPO LT valdyboje atstovauja Viešųjų pirkimų politikos skyriaus patarėja Rima Ambrazevičienė.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją