Kaip nurodoma pranešime, PPPAR filialo aktyvi veikla leistų užtikrinti naujų darbo vietų steigimą bei investicijų pritraukimą į kraštą.

„Biržų rajone vienam gyventojui tenka mažiausiai investicijų Panevėžio regione, todėl PPPAR filialo steigimas yra svarbus žingsnis, siekiant skatinti naujų darbo vietų kūrimą“, – sakė K. Isakas.

PPPAR prezidentui Sigitas Gailiūnui didelį įspūdį paliko Biržų r. verslininkų gamybos apimtys, informuoja K. Isakas.

„Biržų kraštas visada garsėjo stipria maisto pramone. (...) Prekybos, pramonės ir amatų rūmų aktyvus darbas Biržuose leistų sustiprinti krašto verslo balsą tiek nacionaliniu, tiek pasauliniu lygmeniu. Versle labai svarbus bendravimas, apsikeitimas informacija, taip pat stabilumas. Reikia, kad politikai ne tik išklausytų, bet ir girdėtų verslininkus, ypač, kai kalbame apie mokestines ar švietimo reformas. Susivienijimas į stiprią organizaciją leidžia tai pasiekti ir ieškoti tinkamų sprendimų“, – teigė S. Gailiūnas.

V. Matkevičius pabrėžė, kad PPPAR yra pasaulinės organizacijos dalis, todėl verslui atsiveria neribotos galimybės tiek naujų partnerių paieškos srityje, tiek eksporto klausimais.

„Per metus organizuojamos dešimtys verslo misijų po visą pasaulį, kviečiame į svečius užsienio verslininkus, rengiame ekonomikos forumus, seminarus, mokymus, daug dėmesio skiriame edukacijai ir švietimui, giname verslo interesus valdžios institucijose. Atidarius filialą Biržuose, dalis renginių vyktų šiame rajone. Tai neabejotinai taptų ekonominės plėtros katalizatoriumi“, – teigė PPPAR generalinis direktorius.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją