„Žinome, kaip svarbu nuosavuose gyvenamųjų namų kvartaluose besikuriantiems naujakuriams greitai ir patogiai įsigyti namų apyvokos, statybos, remonto bei apdailos prekių. Atsižvelgę į sparčiai besiplečiančių Riešės, Gulbinų, Žaliųjų Ežerų ir aplinkinių rajonų gyventojų poreikius, pasirinkome naujosios parduotuvės lokaciją“, – teigia „Kesko Senukai“ pardavimų vadovė Ingrida Starovoitova.

Duris atvėrusioje „Senukų“ parduotuvėje Dangeručio g. 1 siūlomas apie 30 tūkst. prekių asortimentas. Čia įkurtas ir „Proficentras“, „Sodo centras“, „Drive In“, elektroninės parduotuvės užsakymų atsiėmimo punktas. Taip pat bus teikiamos ir kitos paslaugos: įrankių ir priekabų nuoma, dažų maišymo, prekių pirkimo lizingu, pratęstos garantijos, pirkinių draudimas.

Šalia naujosios parduotuvės sutvarkyta ir infrastuktūra – įrengta sankryža, šviesoforai, 500 vietų parkavimo aikštelė. Čia sukurtos 64 darbo vietos.

„Senukų“ parduotuvė

„Kesko Senukai“ valdomą prekybos tinklą sudaro 94 nuosavų ir franšizės pagrindu veikiančių parduotuvių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Bendrovei priklauso ir elektroninę prekybą plėtojanti „Kesko Senukai Digital“, valdanti elektronines parduotuves „Senukai.lt“, „1A.lt“, „K-Senukai.lv“, „1A.lv“, „K-Rauta.ee“ ir „1A.ee“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją