„Wolt Baltic“ generalinės direktorės Liis Ristal teigimu, vieno užsakymo pristatymas platformos klientams, priklausomai nuo vietovės, šiuo metu jau kainuoja nuo 1,5 iki 3 eurų. Tačiau kartą sumokėję panašią sumą kas mėnesį, paslaugos vartotojai nemenkai sutaupys. Anot L. Ristal, „Wolt+“ prenumeratoriai galės naudotis maisto ir produktų pristatymu neribotai.

„Tai precedento neturinti mėnesinė paslauga, kurios idėją vystėme kelerius metus. Ją skirtingose rinkose jau bandome nuo šių metų pradžios. Paslauga šiandien veikia Lenkijoje, Čekijoje, Gruzijoje, Estijoje, visose Šiaurės Europos šalyse, Japonijoje, o dabar atkeliavo ir į Lietuvą. Stebėdami rezultatus matome, kad ši naujovė puikiai pasiteisino. Mūsų vartotojai gali mėgautis patogiu maisto pristatymu ir kartu sutaupyti pinigų bei laiko“, – pažymi L. Ristal.

Ekonomistas Žygimantas Mauricas priduria: abonementai bei narystės yra nuolaidos klientams suteikimas, kuris išdėstomas per ilgesnį laikotarpį ir bendrai kainuoja mažiau bei išlaiko vartotojus.

„Manau, jog tokių pasiūlymų ateityje matysime tik daugiau. Kova dėl klientų nusimato arši, nors kol kas ji dar nevyksta. Tačiau rudens pabaigoje–žiemą konkurencija taps vis aštresnė. Žmonės bus linkę mažiau atverti savo pinigines pramogoms, pavyzdžiui, viešajam maitinimui. Todėl restoranai, siekdami neužsidaryti, atsigręš į savo nuolatinius klientus, susitelks tęstinumui. Verslai turės ieškoti kūrybingumo išlaikyti ir pritraukti vartotojus“, – reziumuoja Ž. Mauricas.

Naujosios „Wolt“ paslaugos vartotojams bus pristatomas ne tik maistas iš restoranų. Platformos klientai, užsisakę narystę, galės įsigyti visko, ko jiems prireiks. Bendrovė dar pernai išplėtė savo veiklą, pasiūlydama vartotojams maisto prekių, gėlių, dovanų, elektronikos prietaisų.

Šis sąrašas nuolat atnaujinamas ir šiandien platforma bendradarbiauja su daugiau kaip 500 mažmeninės prekybos partnerių Lietuvoje, padėdami vis daugiau parduotuvių bei prekybos vietų auginti pardavimus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją