DELFI susisiekus su D.Mockumi, šis, paklaustas apie naujai pasirodžiusią publikaciją, nusijuokė: „Mačiau. O ką dabar daryti?“.

„MG Baltic“ prezidentas teigė ir toliau nesivelsiantis į diskusijas su Ūkio banko akcininku.

„Jei aš būčiau tokios manieros, prisigalvočiau niekų ir pradėčiau leisti, o po to paneiginėk ir ginčykis. Kol jam tokia fantazija yra ir fantazuoja... Nematau pagrindo su kuo ir dėl ko ginčytis“, - kalbėjo D. Mockus.

Pašnekovas patikino, kad „MG Baltic“ su V. Romanovu susijusia kredito įstaiga jokių ryšių neturi: „Mes su Ūkio banku neturime jokių finansinių santykių. Nesąmonių prisigalvoja, aš neturiu ko komentuoti“.

Paklaustas, ar teisinga „Diena Media News“ leidžiamų laikraščių informacija, neva „MG Baltic“ Ūkio bankui yra įsiskolinusi 5 mln. litų palūkanų bei 2 mln. litų delspinigių už 46 mln. litų kreditą „Vilniaus nekilnojamo turto ir plėtros centrui“, D. Mockus tvirtino, kad publikacijose minima įmonė nėra susijusi su „MG Baltic“.

„Jei pasižiūrėsite Registrų centre, kas yra ta įmonė ir kas jos savininkai, pamatysite, kad „MG Baltic“ yra ne prie ko“, - pokalbį baigė verslininkas.

DELFI primena, kad nesutarimas tarp verslininkų prasidėjo, kai „MG Baltic“ per antrinę įmonę priklausančiame portale alfa.lt pasirodė straipsnis, kuriame teigiama, kad V. Romanovas galimai turi ryšių su aukštas pareigas užimančiais teisininkais.

Jau kitą dieną D. Mockus sulaukė atsako „Diena Media News“ leidžiamuose laikraščiuose, kur buvo tvirtinama, kad „MG Baltic“ atstovai grasina ir šantažuoja Ūkio banko akcininkus, nes įmonė yra įsiskolinusi kredito įstaigai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)