Apie tokią galimybę jau buvo užsiminęs pirmasis sparnus pakėlęs D.Nedzinskas.

Beje, prieš metus VP grupei pavyko parduoti Kauno "Akropolį". Manoma, kad Kauno "Akropolio" rinkos vertė - apie 1 mlrd. litų. Anksčiau buvo skelbta, kad viso prekybos ir pramogų centrų "Akropolis" nekilnojamojo turto vertė rinkoje yra 3,123 mlrd. litų.

Neoficialiomis dienraščio žiniomis, "VP dešimtuko", nors ir netekusio kai kurių narių, branduolys išliks, o veikla bus pratęsta užsienio šalyse. Išsiskirstyti gana sunku ir dėl to, kad grupės akcininkai susiję gana glaudžiais giminystės ryšiais.

"Vilniaus prekybos" dešimtuku vadinama "VP grupė" aižėja. Du akcininkai iš dešimties pasitraukė iš milijardinę apyvartą siekiančios veiklos. Didžiausio Lietuvos koncerno viduje - neramumai. Tokių abejonių vakar negalėjo išsklaidyti "VP grupės" vadovai, atsisakę komentuoti skyrybas su partneriais.

Įmonė tiesiog išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad anksčiau viceprezidento pareigas ėjęs Žilvinas Marcinkevičius, taip pat Darius Nedzinskas traukiasi.

"VP grupės" prezidentas Nerijus Numavičius vakar apsiribojo tik abstrakčia fraze, kad apie pokyčius kalbėti kol kas per anksti, todėl to nedarys nei jis, nei jo kolegos.

Dar vienas "VP grupės" narys ir bendrovės "NDX energija" valdybos pirmininkas Ignas Staškevičius buvo ne ką šnekesnis: "Yra dešimtuko vadovybė - čia jos ir prezidento reikalas. Aš pats niekur nebėgu ir nedarau jokių staigių judesių".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją