Pasak „Legal Balance“ direktoriaus Mariaus Šlepečio, didelę patirtį turinčios „EOS Group“ atėjimas į Lietuvą suteiks stabilumą visai šalies skolų išieškojimo rinkai.

„Matome tendenciją, kai į rinką ateina mažesnės skolas perkančios įmonės, kurios, pačios besiskolindamos lėšas ir neįvertinusios rizikų, padidina skolų pirkimo kainas, o po kelerių metų bankrutuoja. Tai yra itin nesaugi situacija skolos pardavėjui“, – pranešime sakė M. Šlepetis.

„EOS Group“ į skolų pirkimą kasmet investuoja šimtus milijonų eurų. Lietuvoje bendrovės investicijų dydis nebus ribojamas – bus investuojama tiek, kiek pasiūlys rinka ar pardavėjų galimybės.

Marius Šlepetis
2017-2018 finansiniais metais „EOS Group“ pasiekė 795 mln. eurų apyvartą, grupės pelnas iki mokesčių buvo 271,5 mln. eurų.

Pagrindinę savo veiklą bendrovė vykdo įsigydama įkeitimu apsaugotus ar neapsaugotus skolų portfelius. Daugiau kaip 60-yje antrinių bendrovės įmonių dirba apie 7,5 tūkst. darbuotojų.

„EOS Group“ priklauso bendrovei „Otto Group“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)