Komunikacijos agentūros vadovė Berta Čaikauskaitė sako, kad tokį sprendimą galėjo lemti, jos teigimu, melaginga žiniasklaidos informacija apie įmonei pareikštus įtarimus.

„Mums svarbi mūsų, kaip įmonės, ir mūsų klientų reputacija. Sieksime atsakomybės prisiėmimo iš klaidinančią informaciją paskleidusio pirminio žiniasklaidos šaltinio“, – BNS atsiųstame komentare teigė B. Čaikauskaitė.

Ji „Palink“ pavadino vienu iš didžiausių klientų.

„Mes vertiname ir gerbiame savo klientą ir jo tokį apsisprendimą. Svarbu pažymėti, kad iki šiol nebuvome sulaukę iš šio kliento jokių pastabų ir nusiskundimų dėl mūsų darbo kokybės ar kokių kitų priekaištų mūsų bendram darbui“, – sakė ji.

„Galiu tik spėti, kad tokį svarbaus kliento apsisprendimą nulėmė vakarykštės publikacijos įvairiose žiniasklaidos priemonėse. Ką gi, klientas turi teisę nesant mūsų kaltės nutraukti sutartį ir mes jo pasirinkimą gerbiame“, – pridūrė B. Čaikauskaitė.

„Palink“ komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė BNS patvirtino, kad sutartis bus nutraukta.

„Taip, sutartis bus nutraukta. Agentūra labai keitėsi pastaruoju metu, „Iki“ taip pat keičiasi, ir tie pokyčiai mums ne pakeliui“, – sakė ji.

Dienraštis „Verslo žinios“ trečiadienį pranešė, kad vienos didžiausių kelionių organizatorių „Tez Tour“ vadovas Aleksandras Sukovas, „VIP Viešosios informacijos partneriai“, „Aza Tours" ir kai kurios kitos įmonės įtariamos dokumentų klastojimu ir mokesčių slėpimu.

Laikraštis nurodė, kad remiasi neįvardytu prokurorų pasirašytu dokumentu.

Įmonės vadovė B. Čaikauskaitė vėliau paskelbė, kad ši informacija yra klaidinga ir neatitinka tikrovės, o įtarimai nei jai, nei įmonei nėra pareikšti.

Nuo rugsėjo 6 dienos įmonei „VIP Viešosios informacijos partneriai“ vadovaujanti B. Čaikauskaitė bendrovę iš Dariaus Gudelio įsigijo šį mėnesį. Anksčiau įmonės direktoriaus pareigas ėjo Giedrius Galdikas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)