Nuo rugpjūčio pradžios Vilniuje, Basanavičiaus g., atidarytas naujos koncepcijos erotinis grožio salonas „Men's Dream“. Jame klientus aptarnauja seksualiai apsirengę kirpėjai.

Grožio salono įkūrėjas Kšyštofas Radziušas įspėja - jokių intymių paslaugų klientams teikiama nebus, tačiau seksuali dvasia aplink juos bus jaučiama viso kirpimo metu.

Paslaugų kainyne rašoma, kad vyrams kirpimas kainuos nuo 90 Lt, greitasis kirpimas – nuo 65 Lt, kirpimas mašinėle – nuo 45 Lt, galvos plovimas – nuo 35 Lt, kirpimas su galvos odos masažu – nuo 145 Lt.

Moterys apsikirpti galės už 115 Lt. Kirpčių sutvarkymas – nuo 45 Lt, proginė šukuosena – nuo 145 Lt.

Kol kas kirpykloje dirba du kirpėjai – mergina Lėja ir vaikinas Simas.

„Lietuvoje tokio tipo kirpyklos dar nebuvo ir tikimės, kad ji patiks Lietuvos žmonėms, - teigė idėjos autorius. - Tik jau sukūrus koncepciją ir pradėjus domėtis plačiau, supratau, kad pasaulyje tai nėra naujiena. Kitose šalyse tokio tipo salonai pakankamai sėkmingi ir plečiasi“.

K. Radziušas pastebėjo, kad apie erotinį grožio saloną tikriausiai pajuokaujama vos ne visose kirpyklose, tačiau niekas rimtai į tokias kalbas nežiūri.

„Žinoma, čia yra šiokia tokia rizika: visi žinome, kad Lietuvoje žmonės dar yra pakankamai sukaustyti nuo sovietinių laikų. Bet, aišku, yra teisingai mąstančių ir lengvai priimančių naujoves. Į tokius mes ir orientuojamės“, - svarstė pašnekovas.

Grožio salono vadovas teigė, kad personalas salone visiškai neapsinuogina, tačiau užsienyje yra tokių kirpyklų, kuriose kirpėjos klientams atidengia savo krūtinę.

„Apsirengimo stilius mūsų salone šiek tiek laisvesnis. Aišku, ne nuogas, bet ir ne su megztuku ar marškinėliais. Mes padarėme, kad apranga subtiliai pridengtų, bet kažkas ir matytųsi, kad būtų įdomumas, žaismas“, - pasakojo K. Radziušas.

Nenorint, kad klientai salono koncepciją suprastų neteisingai, nesiūlomi erotiniai šokiai ar striptizo pasirodymai. Tačiau ateityje planuojama teikti erotinio masažo ar bikini zonos šukuosenų paslaugas.

„Ateityje galimas didelis spektras paslaugų, ypač susijęs su subtilia ir lengva erotika, pavyzdžiui, erotiniai masažai“, - sakė vaikinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)